12 Mayıs 2020 Salı

intihar

intihar.
İyi geceler dostlarım,gece nin konusu intihar. İntihar etmek insanın kendi canına kıyması aslında çok zor gibi gözükse de zorlandığı hayatın yanın da intihar çok kolay bir yol gelir insana.
Düşündüğümüz de iğne yaptırmaktan korkan insanoğlu kendi canına nasıl kıyabiliyor ki? Kıyıyor hem de hiç zorlanmadan kıyıyor çünkü derdi intihardan daha acı veriyor.Bu yüzden intihar çok basit kalıyor. İntihar cinayettir,toplumun psikolojik cinayetidir. İntihar eden kişiyi toplum öldürmüştür ama bizler kendi kendisini bitirdi deriz.
Sizce toplum değil midir insanı intihara sürükleyen ? toplum değil midir insanı kendisine  aşşağılık gibi hissetiren,insanı kendisine küstüren? Toplumdur. Tecavüz e uğramış insanlar,şiddet görmüş insanlar,geçim sıkıntısı çeken insanlar,çocuğunun isteğini yerine getiremeyen insanlar ve daha fazlası intihar sebeplerindendir. Yavşağın tekinin sapıkça zevki güzelim ömürleri bitiriyor,yavşağın tekinin psikopat ruhu yüzünden dolayı masum ömürler bitiyor,ceplerini parayla doldurup çuvalla villasına para götüren açgözlü patronlar yüzünden güçlü bedenler güçsüz düşüyor ve kendi hayatını harcadığı halde çocuklarının isteğini yerine getiremeyen ve kendini aşşağılık hisseden temiz kalpli insanların ömürleri bitiyor.
İntihar edenin arkasından bir de cehennemlik derler,ulan o insan sıkıntı çekerken neredeydin göz göre göre ölümü sürüklenmesine müsaade ettin senin yerinin cennet olduğunu mu düşünüyorsun ?
asıl cehennemlik  olan intihar eden kişinin çevresinde ki insanlardır,kişinin derdine ortak olmayıp kişinin sorunlarını çözmeyip destek çıkmayıp cinayeti sen gerçekleştiriyorsun sen!

01:49

6 yorum: